Leonidasz jegyzetei

Azt értem, hogy lehet engem nem szeretni!
Azt nem értem, hogy mi jó fakad valaki számára abból, hogy nem szeret...

A híres nyugat

2018. július 12. 07:59 - Petitprince

Az europai ember akkor kezdett eltevedni. amikor magat, meg amit o letrehozott, tobbre tartotta annal, amit az ugynevezett primitiv nepek mutattak fel. Onnantol kezdve bolyong egy rettenetes utvesztoben, amelybe egyre inkabb belezavarodik. Gog, be nem valott fajelmelet, es mogotte egy rettenetes szellemi elmaradottsag, gyengeseg, felelem, es keptelenseg minden erdemi kommunikaciora a rendelkezesre allo "szepen kimunkalt" fogalmi rendszerek es az csillagkozi utazast is lehetove tevo technikai feltetelek ellenere is. Ez a hires nyugat. Illetve nem csak ez, de ez egy olyan arca, amelyikrol itt es most senki nem akar tudomast venni, es amely nem tudomasul vetel minden egybkent letezo tavlatot elzar, es akkor persze, hogy nem fog tortenni semmi, ezert aztan persze, hogy keresni kell nehany bunbakot, amivel persze, hogy nem oldunk meg semmit. El vagyunk tevedve, bele vagyunk veszve azokba az elmeletekbe, amelyeket kitalaltunk, es amelyeknek van egy kis valosag alapjuk, de huszadannyi se, mint allitjuk, csak ezt a tenyt nem vesszuk eszre, mert arra, amit letrehoztunk, csak kozelrol meg belulrol nezunk, ahelyett, hogy eltavlodnank tole, es az eltavolodastol lenne tavlatunk a nezeshez meg a latashoz is.

Kultura, civilizacio, fejlodes, haladas, ezekkel a jelszavakkal ugy meg vagyunk vezetve mindnyajan, hogy ki sem latszunk a hazugsag rengetegbol. Totalisan abnormalis dolgokat csinalunk reggeltol esik, olyan dolgokat, amelynek az elethez koze sincs, es ebbe a verembe vezetunk bele mindenkit, a gyermekeinket is kezen fogva anelkul, hogy az eljarasunkrol a legkevesebb fogalmat alkotnank. Remes, remes, remes, nehany eber pillanatban a hideg verejtek raz ki, komolyan lefolok attol, hogy milyen torz modokon probalkoztam eddig, illetve nagyreszt meg most is, hiszen a melyre asott alapokat eleg nehez feltarni, ujakat lefektetni helyettuk meg plane nehez. Nincs nalunk nyomorusagosabb, meghasonlottabb ember a Foldon, ezt egesz komolyan mondom. Ránk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leonidaszjegyzetei.blog.hu/api/trackback/id/tr7014112479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása